Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чепинога Віталій

Чепинога Віталій Михайлович

Рік народження: 1969

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Народний депутат 8 скликання, обраний від “Блоку Петра Порошенка” (№56 у списку) як безпартійний. Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

У 2012 році балотувався до Верховної Ради від партії “УДАР” номером 40 у списку як безпартійний. У 2008 році був радником пані прем’єр-міністра Юлії Тимошенко на громадських засадах.  

У 2007 та 2006 роках був обраний народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко обидва рази під номером 87 у списку. У 2007 році був членом ВО “Батьківщина”, у 2006 - безпартійним. У ці роки був керівником прес-служби партії ВО “Батьківщина”.

У 2005 році працював прес-секретарем прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко — керівником Прес-служби Кабінету Міністрів України. З 1997 року - керівник Комітету з питань преси та інформації в опозиційному Кабінеті Міністрів, у прес-службі Блоку Юлії Тимошенко.

У 1996-1998 роках працював головним редактором інформаційного бюлетеня “Смолоскип України”, головним редактором “Вісника Наукового товариства імені В’ячеслава Липинського”.

Був членом Ради Об’єднання “Молода Україна”. Працював в інформаційно-аналітичній службі партії “Молода Україна”, в Українському фонді підтримки реформ, кореспондентом газет “День”, “Всеукраїнські відомості”, заввідділу “Story” журналу “Компаньйон”, кореспондентом тижневика “Московские новости” в Україні.

До того працював у Чорнобаївському районному комітеті ЛКСМУ (Черкаська область), був кореспондентом газети “Світлий шлях”. Співавтор книги “Походження свободи” у 1996 році. Один з авторів гумористичного сайту repka.club.

Закінчив історико-правничий факультет НПУ ім.М.П.Драгоманова.

Прогульник пленарних засідань та засідань комітету у Верховній Раді 8 скликання.

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Комітети

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

Помічники

Верховна Рада 8

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу