Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Смірнова Мирослава

Смірнова Мирослава Михайлівна

Рік народження: 1984

Характеристики політика

  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

25 жовтня 2020 року обрана до Київради за 7 округом.  Член комісій Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Перша в списку партії "УДАР" в Оболонському районі (округ 7) міста Києва на місцеві вибори до Київради 2020.

Чинна голова Києво-Святошинської РДА, яку на посаду призначив президент Петро Порошенко у 2015 році. Медіаексперти відзначали, що місцеві ЗМІ висвітлювали події за присутності голови РДА й подавали їх так, що є підстави їх вважати “джинсою”.

Як голова РДА Смірнова піарилася на об’єктах, збудованих за бюджетні кошти. Зокрема, на будівництві спортивної арени Favorite Fit у Вишневому, дах якої обвалився взимку у рік відкриття. 

У 2019 році балотувалася до Верховної Ради по 95 округу (Київська область) від партії "УДАР" як безпартійна.

У липні 2017 року після нападу депутата Києво-Святошинської райради Олександра Паламарчука (БПП) на місцевого активіста Гатного Сергія Чагарова, за повідомленнями потерпілого, на його сім’ю чинився тиск з боку Смірнової через Службу у справах дітей та сім’ї при Києво-Святошинський райдержадміністрації. Тоді представники служби запрошували матір потерпілого підлітка на зустріч, щоб розглянути питання, чи добросовісно вона виконує батьківські обов’язки відносно неповнолітнього сина, який досліджує декларації депутатів та відвідує сесії ради.

У 2015 році Смірнова балотувалася до Київської облради від БПП, не пройшла. 

На парламентських виборах 2014 року балотувалася від БПП під 110 номером у виборчому списку, не пройшла. На той час Смірнова працювала заступницею голови Києво-Святошинської РДА. 

У 2012 році балотувалася до парламенту від УДАРу, не була обраною. Під час передвиборчої кампанії стала кандидаткою на відкликання через пропуски засідань комісії з питань сім’ї молодіжної політики, фізкультури, спорту та туризму. Пропустила понад 50 % засідань, що виявив під час моніторингу рух ЧЕСНО. 

У 2010-2015 роках - депутатка Київської облради від УДАРу. 

У 2006-2010 роках - депутатка Шевченківської райради в м. Києві від Громадянського блоку "Пора-ПРП".

У 2006 році закінчила Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, за фахом - вчитель математики. У 2016 році закінчила з відзнакою Національну академію державного управління при Президентові України (Інститут вищих керівних кадрів) та здобула ступінь магістра за спеціальністю "Управління суспільним розвитком".

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу