Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Богдан Руслан

Богдан Руслан Дмитрович

Попередні імена: Мусієнко Руслан

Рік народження: 1972

Характеристики політика

  • ФАРи: 3
  • Прогульництво

Опис політика

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 151 округу (Полтавська область) від ВО "Батьківщина" як член партії.

Народний депутат 8 скликання. Обраний від партії ВО “Батьківщина” за округом №151 (Полтавська область) на проміжних виборах у 2016 році. Член Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, член фракції ВО “Батьківщина”.

У 2015 році був обраний депутатом Полтавської обласної ради від ВО “Батьківщина” першим кандидатом, склав мандат у 2016 році у зв’язку з обранням до Верховної Ради.

У 2014 році балотувався до Верховної Ради 8 скликання від ВО “Батьківщина” номером 30 у списку. Народний депутат 7 скликання від ВО “Батьківщина”, номер 73 у списку, обраний 6 червня 2014 року.


До 2007 року працював першим заступником директора ТОВ “Енерготорг”. З 2005 член партії “Реформи і порядок”. Під час парламентських виборів 2006 року був під № 31 у списку Громадянського блоку “Пора—ПРП”. У грудні 2006 року партія “Реформи і порядок” увійшла до “Блоку Юлії Тимошенко”, Богдан пройшов до Верховної Ради 6 скликання під номером 146 у списку блоку.
 

З 1994 по 2001 перебував на посаді начальника відділу матеріально-технічного забезпечення і комерційного директора ТОВ “Фарт”. Закінчив КНУ ім.Т.Г.Шевченка за спеціальністю “економіка”, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за фахом “геологія нафти і газу”, Національний університет фізичного виховання і спорту України (“фізична підготовка”) так Київське Суворовське військове училище (“військова підготовка”).

Прогульник засідань Верховної Ради 8 скликання. Фігурант антикорупційних розслідувань щодо ймовірного підкупу виборців та порушення фінансової звітності ВО “Батьківщина” у Полтавській області. Був виключений з фракції БЮТ в лютому 2011 року за голосування за зміни до Конституції, які продовжували повноваження “регіоналівського” парламенту, місцевих рад та особисто Віктора Януковича до п'яти років. Утім, це не завадило фракції повернути його до своїх лав у 2012 році.

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Вересень 2016 — Серпень 2019
    ВО "Батьківщина"

Помічники

Верховна Рада 8

Посади у партіях

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

"Батьківщина" на Полтавщині не прозвітувала про видатки та спонсорство

  • порушення вимог фінансового контролю податкові зловживання
  • порушення вимог щодо фінансування політичних партій політична корупція

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу