Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

З 15 грудня 2021 року є ведучим телеканалу "Рада".

У 2019 році балотувався на посаду Президента України як безпартійний самовисуванець. У 2019 році балотується до Верховної Ради по 221 округу (м.Київ) як самовисуванець та член "Право-консервативної партії України "Північний шлях".

Політтехнолог, блогер, телеведучий. Продюсер ТОВ “Люмпен продакшн”, керівник ВГО “Сучасне місто”, продюсер та ведучий медіапроектів “Ісландія”, “Школа корупції” та “Люмпен шоу”. Член організації “За чистоту преси”. З 2016 року вів програму “Небезпечні гастролі” на каналі “П’ятниця” разом з відомою телеведучою Жанною Бадоєвою. Тісно співпрацює з ведучим Олексієм Дурнєвим, блогером Олександром Барабошком та журналістом Василем Крутчаком.

У 2015 році балотувався до Дніпровської міської ради від партії “Наш Край” за 55 округом. У 2012 році балотувався до Верховної Ради 7 скликання за 133 округом (м.Одеса) як безпартійний самовисуванець, був тоді керівником громадського об’єднання “Журналісти проти депутатів”. За даними ЗМІ, був PR-менеджером Арсенія Яценюка під час президентських виборів 2010 року. У 6 скликанні Верховної Ради був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата від “Блоку Юлії Тимошенко” Святослава Олійника.

Закінчив Криворізький технічний університет за спеціальністю “гірський інженер підземної розробки”.

ЗМІ називають Петрова медіакілером та пишуть про численні скандали за участі його та відомих політиків. Так, він ймовірно причетний до дискредитації таких людей, як Арсеній Яценюк, Олексій Гончаренко, Володимир Рондін, Геннадій Корбан, Вадим Рабінович, Сергій Терьохін, Віктор Уколов, Руслан Богдан, Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Андрій Лозовой. У 2013 році дії саме Петрова та його підлеглих призвели до відомого інциденту з Вадимом Тітушко, після якого прізвище останнього стало загальним. У 2017 році Вадим Рабінович звинуватив Петрова у замаху на своє життя та політичних провокаціях.

У 2018 році Петров був затриманий за підозрою у порушенні таємниці листування чи телефонних розмов та недоторканності приватного життя, неправдивому повідомленні про злочин зі штучним створенням доказів, впливі на правоохоронця з метою перешкодити його роботі, незаконному зборі, зберіганні та використанні конфіденційної інформації. Ці кримінальні справи було відкрито після гучного “секс-скандалу” у мережі інтернет, коли студентка КПІ Наталія Бурейко звинуватила у сексуальних домаганнях через додаток “Tinder”чиновника Національної поліції Олександра Варченка, який є чоловіком першої заступниці голови Державного Бюро Розслідувань Ольги Варченко. Суд помістив Петрова під цілодобовий домашній арешт, він свою провину не визнає.

Офіційна передвиборча програма кандидата.

Балотування

  • 2019
    мажоритарка 221
    Верховна Рада 9-го скликання, позачергові: САМОВИСУВАННЯ — мажоритарка 221
    Не обрано
  • 2019
    Президент України, 2019: САМОВИСУВАННЯ
    Даних немає
  • 2015
    мажоритарка 55
    Дніпровська міська рада 7-го скликання: ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "НАШ КРАЙ" — мажоритарка 55
    Не обрано
  • 2012
    мажоритарка 133
    Верховна Рада 7-го скликання: САМОВИСУВАННЯ — мажоритарка 133
    Не обрано

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу