Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пастух Тарас

Пастух Тарас Тимофійович

Рік народження: 1978

Опис політика

У 2019 році балотувався до Верховної Ради 9 скликання по 163 округу (м.Тернопіль) від “Об'єднання “Самопоміч” як член партії.

Депутат Верховної Ради 8 скликання, обраний за 163 округом (м.Тернопіль) як самовисуванець та член “Української народної партії”. У Верховній Раді вступив до фракції “Об'єднання “Самопоміч”.

Голова підкомітету з питань ефективності використання бюджетних коштів розпорядниками, що входять до предметів відання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони. Член МФО “Єврооптимісти”.

Голова Тернопільської обласної організації “Об’єднання “Самопоміч”. Керівник ГО “Інститут громадянського суспільства та регіональних ініціатив. У 2015 році балотувався на посаду Тернопільського міського голови від “Об’єднання “Самопоміч”. У 2012 році балотувався до Верховної Ради 7 скликання від “Української народної партії” як її член за тим же округом.

З 2006 до 2014 року був депутатом Тернопільської обласної ради, обидва рази був обраний туди від блоків, до яких входила “Українська народна партія”. 2008—2010 роки — голова Бучацької РДА (Тернопільська область).

У 1998-1999 роках був помічником-консультантом народного депутата України Михайла Ратушного. З 1999 року був заступником голови Тернопільської обласної організації “Української народної партії”, членом Центрального проводу УНП. Від 2013 року був заступником голови УНП. З 1992 року є членом НСОУ “Пласт”.

У 2014 році служив в АТО добровольцем у 128-й гірсько-піхотній бригаді ЗСУ. У 2012-2014 роках був генеральним директором ТОВ “Торговий дім “Опілля”. До того обіймав керівні посади у різних комерційних підприємствах, був приватним підприємцем.

Працював також начальником управління страхування у страховій компанії, старшим лаборантом кафедри, інженером-програмістом, референтом ректора, викладачем кафедри кримінального права і процесу ТНЕУ.

Закінчив Тернопільський національний технічний університет ім.І.Пулюя за спеціальністю “комп’ютерні науки”, Тернопільський національний економічний університет за фахами “правознавство” та “фінанси” та НАДУ при Президентові України (державне управління).

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Обʼєднання "Самопоміч"

Комітети

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Комітет з питань національної безпеки і оборони

Помічники

Верховна Рада 8

Посади у партіях

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу