Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Шлапак Алла

Шлапак Алла Василівна

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

25 жовтня 2020 року обрана до Київради. Перша заступниця голови бюджетної комісії.

Згідно з декларацією за 2020 рік, у звітному році працювала в університетах імені Бориса Грінченка та КНЕУ, а також отримувала дохід від підприємницької діяльності;

Шостий номер у списку ВО «Батьківщина» на чергових виборах до Київради 2020.

За інформацією від нардепа Гео Лероса, Шлапак, будучи кандидаткою від "Батьківщини", регулярно має зустрічі зі  "смотрящим" за Києвом Денисом Комарницьким у штабі "Батьківщини". 

Раніше Шлапак разом із Комарницьким були керівниками виборчого штабу нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка у 2019 році.

У 2019 році балотувалася на позачергових виборах до парламенту 9-го скликання під номером 1 у списку партії “Соціальна справедливість”. Партія набрала менше 16 тисяч голосів виборців по всій Україні, що становить близько 0,1% від загальної кількості голосів.

Варто зауважити, що за передвиборчу кампанію партії з офіційної сторінки Алли Шлапак у Facebook сплачено понад 34 тис. доларів, але у фінансовому звіті “Соціальної справедливості” це не відображено.

На вирішальному голосуванні за збереження Музею на Поштовій площі була відсутня.

У 2015 році Шлапак вчетверте переобрано депутатом Київради по 74 округу Печерського району від Української партії “Єдність”. Є членкинею постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

До Київради у 2014 обрана як самовисуванка.

У 2008 та 2006 обрана депутаткою від Блоку Леоніда Черновецького. Була співголовою фракції Леоніда Черновецького та його радником із забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків.

У Верховну Раду України 8-го та 7-го скликань Шлапак не пройшла. Тоді до парламенту балотувалася як самовисуванка по мажоритарних округах.

На парламентських виборах спостерігачем Алли Шлапак був Михайло Терентьєв, який вдруге став депутатом Київради. Спершу бід брендом УДАРу й цього разу під брендом “Солідарності”. Ще один помічник Шлапак - Андрій Андрєєв - пройшов під брендом “Солідарності” у Солом’янському районі.

Звернутися до депутатки можна:
Електронною поштою [email protected];
Через facebook-профіль;
Через громадську приймальню, яка знаходиться на вулиці Михайла Бойчука, 28.

Помічники-консультанти: Костюк Андрій Володимирович, Слюсарев Іван Олександрович, Юрченко Ірина Юріївна, Сиротенко Роман Олександрович.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Київська міська рада 8
    • Єдність

    Посади

    • в.о. заступника Київського міського голови

    Посади у партіях

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу