Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Костюшко Олег

Костюшко Олег Петрович

Рік народження: 1977

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Прогульництво

Опис політика

У 2021 році став співініціатором проєкту рішення, згідно з яким Київрада припинить оскаржувати в судах наміри забудовників знищити екосистему південних Осокорків, озер Небреж і Мартишів. Цим самим депутат Київради зрадив інтереси громади і перейшов на бік забудовників.

25 жовтня 2020 року обраний до Київради за 12 округом.  Член комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Депутат Київської міської ради 8 скликання від БПП "Солідарність", обраний по 103 округу (Солом'янський район). Секретар постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

У 1998 р. закінчив Київський державний лінгвістичний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент у невиробничій сфері” та здобув кваліфікацію менеджера невиробничої сфери із знанням англійської та німецької мов.

У 2001 р. закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Правознавство” та здобув кваліфікацію юриста.

У 2013 р. закінчив Державну Екологічну Академію післядипломної освіти на факультеті екології та охорони навколишнього природного середовища.

Трудовий шлях: З 1995 року працював на підприємствах, основним видом діяльності яких було збір та заготівля вторинної сировини, вивіз сміття та утилізація.

З 2013 р. по теперішній час працює генеральним директором Асоціації поводження з відходами "Український Екологічний Альянс".

Громадська діяльність: У 2002 р. був обраний депутатом Солом’янської районної в м. Києві ради, по виборчому округу № 55 (Караваєві дачі).

У 2006 р. вдруге був обраний депутатом Солом’янської районної в м. Києві ради. 17.12.2008 р. Склав депутатські повноваження з особистих мотивів.

У 2014 р. на виборах був обраний депутатом Київської міської ради, по виборчому округу № 53, член постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Фігурант антикорупційних розслідувань. Попри законодавчу заборону політикам втручатися в освітні процеси, був присутнім на святі "першого дзвоника" СЗШ №279.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

фірма депутата Київради від УДАРу Костюшка розіграра зі своїм співзасновником мільйон на вивезення сміття

  • тендер з фіктивною конкуренцією порушення на тендерних державних закупівлях

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу