Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Веремеєнко Ольга

Веремеєнко Ольга Леонідівна

Рік народження: 1972

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

25 жовтня 2020 року обрана до Київради за 7 округом. Секретар комісії Київської міської ради з питань регуляторної політики.

У 2015-му році обрана депутаткою партії “Батьківщина”. Членкиня постійної комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

У 2014-му році балотувалася до Верховної Ради як самовисуванка у одномандатному виборчому окрузі №218 (частини Святошинського та Оболонського районів міста Києва).

Депутатка піарилася на дітях. У дитячий садочок на Миколая вона принесла солодкі подарунки, брендовані логотипами “Батьківщини” та її прізвищем, а також додала листівку з дорослим текстом.

Веремеєнко очолює ТОП-5 найбагатших депутатів Київради за рівнем доходів у 2016-му році, рівень яких був більше 26 млн грн. У 2017 році депутатка задекларувала утричі менший дохід і опинилася на 4-му місці у ТОП-5 найбагатших депутатів ради.

Депутатка входить до числа найбільш пасивних депутатів Київради. Вона не голосувала, будучи присутньою на засіданні, у 35% випадків.

Освіта. Київський національний університет ім. В. Гетьмана, спеціальність "Фінанси". Інститут політичних та етнонаціональних досліджень ім. І.Ф.Кураса,  спеціальність "Державне управління".

З 2000 року - членкиня політичної партії "ВО "Батьківщина". З 2014 року – голова Оболонської районної партійної організації ВО "Батьківщина" та членкиня бюро Київської міської парторганізації.

Веремеєнко фігурує в скандалі та бійці з місцевими активістами, які звинувачують депутатку у сприянні хореографу Раду Поклітару будуватися в зеленій зоні.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • ВО "Батьківщина"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу