Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Скрипник Олексій

Скрипник Олексій Олексійович

Рік народження: 1964

Опис політика

Народний депутат 8 скликання, обраний від “Об’єднання “Самопоміч” (№3 у списку) як безпартійний. Заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань інноваційної діяльності та інтелектуальної власності Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

Заступник Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, член Української частини Ради міжпарламентської ради Україна-НАТО.

З 2006 року викладач, а з 2008 - старший викладач Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НУ “Львівська Політехніка”.

Член Комітету Підприємців Львівщини, асоціації “IT Україна”, Наглядової ради Асоціації “Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг”, член Наглядової Ради Національного університету “Львівська політехніка” та Львівського національного університету імені Івана Франка, член Ради з питань конкурентоспроможності у Львівській області.

З 1991 до 2014 року - технічний директор, директор, згодом - генеральний директор ТОВ “Елекс”, що займається розробкою програмного забезпечення.

У 1986-2000 роках працював у ВЕО “Львівенерго” інженером Центральної диспетчерської служби, згодом — заступником начальника ЦДС по АСДУ у Західному регіональному диспетчерському центрі Львівенерго.

Закінчив факультет електроенергетики Національного Університету “Львівська Політехніка”.

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Обʼєднання "Самопоміч"

Комітети

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Комітет з питань науки і освіти

Помічники

Верховна Рада 8

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу