Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Балагура Володимир

Балагура Володимир Омелянович

Рік народження: 1964

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Прогульництво

Опис політика

Із 2015 року – депутат Івано-Франківської міської ради 7-го скликання від партії БПП “Солідарність” як безпартійний. Увійшов до складу фракції цієї партії у міській раді. Член постійної депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин. 

З 2010-2015 - депутат Івано-Франківської міської ради 6-го скликання. Обраний від партії “Наша Україна” під №1 у списку. На президентських виборах 2010 року - довірена особа Віктора Ющенка в Івано-Франківську

Виконавчий директор будівельної компанії “Ярковиця”. Будівельним бізнесом займається з 2002 року. Навчався у Теребовлянському вищому училищі культури. Будучи депутатом Івано-Франківської міської ради, здобув юридичну освіту в Івано-Франківському інституті права, економіки та будівництва.

За попередньої каденції (2010-2015 рр) потрапив у список депутатів-прогульників - за даними ЧЕСНО. За аналізом депутатської роботи в 2016 році потрапив у списки кандидатів на відкликання через пропуск засідань сесії та комісій з питань містобудування та земельних відносин. 

Згідно аналізу декларації 2015-го року, за даними ЧЕСНО, був другим у списку найбагатших депутатів Галичини. Згідно аналізу декларації 2016-го року очолив список найбагатших депутатів Івано-Франківської міської ради

Згідно аналізу декларації 2017-го року - другий у списку депутатів Івано-Франківської міської ради з найбільшими заощадженнями - за даними ГО “Центр політичних студій”. 

Балотування

Фракції

  • Івано-Франківська міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Депутати Івано-Франківської міської ради не задекларували бізнес

  • порушення вимог фінансового контролю податкові зловживання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу