Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Домбровський Ігор

Домбровський Ігор Ростиславович

Рік народження: 1966

Опис політика

На позачергових парламентських виборах 2019 року балотувався у списку партії “Свобода”.

В облраді під час головування Ганни Старикової (“Батьківщина”) фракція "Свободи" входила в коаліцію й індекс опозиційних голосувань був невисокий. У 2017 році він становив 1,7%

Депутат облради неодноразово намагався виступити на сесії Ірпінської міськради, де розглядалися питання щодо дерибану землі громади, зокрема і на сесійному засіданні, коли розглядали генплан міста. Депутатська більшість і тогочасна головуюча в.о. Мера Ірпеня Анастасія Попсуй не давала депутату облради слова. Це є порушенням закону України.

Коли не давав на сесіях ради виступати Домбровському екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк, його депутати з партії “Нові обличчя” застосовували силу, аби стягнути Домбровського, який має представницький мандат від громади, з трибуни.

Разом з громадою депутат відстоював в судах котельні як власність громади, які протиправно оформив на себе недобросовісний монополіст ТОВ “Мастер-Енерго”. Два роки поспіль це товариство зривало опалювальний сезон в селищі й котельні, які вдалося через суд повернути громаді, запускалися 2017 року в аварійному режимі. Домбровський разом з односельцями вночі чергував біля котелень, щоб з боку монополіста не було провокацій.

Також разом з громадою виступив за відновлення роботи стаціонару в селищі Коцюбинське, який закрили в березні 2019 року та підтримав приєднання селища Коцюбинське до Києва.

Домбровський свідчив у справі щодо першого перевороту влади в Коцюбинському (2016 рік). Один з тогочасних депутатів “Нових обличзламав йому ніс. Справа станом на 2020 рік слухається в першій інстанції.

Депутат неодноразово пікетував правоохоронців та Кабмін, вимагаючи відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, якого на цій посаді затвердив парламент.

Був обраний депутатом Київської обласної ради 2015 року. Входить в регламентну комісію. Балотувався в окрузі, до якого головно входить селище Коцюбинське та частина міста Ірпінь.

Під час Революції Гідності був на Майдані, зокрема в ті ночі, коли там розстрілювали людей. Після цих подій разом з майданівцями люстрував “регіонала” мера Ірпеня Володимира Скаржинського. Після цього добровільно пішов на фронт. Після повернення з фронту регулярно організовує формування та доставку волонтерської допомоги в зону АТО.

У 2000-2007 роках працював у групі агрокомпаній “Рамбурс”.

У 1993-2000 роках працював в системі Укрсоцбанку. 

У 1989-1993 роках працював в системі Академії Наук України.

Протягом останніх 10 років Домбровський веде боротьбу за збереження Біличанського лісу й відстежує схеми незаконного розподілу рекреаційного ресурсу.

Очолює ірпінську регіональну ГО “Самозахист”.

Закінчив Київський Політехнічний Інститут та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 8, На громадських засадах
    Київська обласна рада 6, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу