Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Мамоян Сергій

Мамоян Сергій Чолоєвич

Рік народження: 1984

Опис політика

За даними досілдження руху ЧЕСНО на квітень 2021 року  Сергій Мамоян  став рекордсменом серед нерішучих депутатів. У майже 47% питань винесених до розгляду він ігнорував. Тобто, по суті не має позиції "за", "проти" чи "утримався".

25 жовтня 2020 року  обраний депутатом Київської міської ради 9-го скликання по списку ОПЗЖ. Заступник голови потсыйної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку та реклами.

У 2018 року прийнятий на посаду асистента кафедри правознавства ,на умовах контракту  в Полтавський інститут економіки і права ВМУРоЛ «Україна» У 2020 звільнився. 

У 2016 році висуванець від партії Капліна Сергій Мамоян витратив на вибори майже півмільйона (468 800 грн) власних коштів. За даними ЦВК, на момент виборів він був директором ТОВ “Малдс Груп”, що постачає м’ясо птиці.

У 2015 році брав участь у чергових виборах депутатів Полтавської обласної ради 25 жовтня 2015 року та обраний депутатом Полтавської обласної ради 7-го скликання від "Партії Простих Людей Сергія Капліна".  Очолював постійну  Комісію обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр.

З 2015 року Голова ГО «Всеукраїнська Громадська Організація  «Побудуємо майбутнє»

З 2007 по 2018 рік працює на керівних посадах в ТОВ «МАЛДС  груп». З 2013 року - співзасновник даного ТОВ. 

Звернутися до депутата можна:
Електронною поштою [email protected];
Через громадську приймальню, яка знаходиться на вулиці Ломоносова 5, корпус 1 (прийом лише за попереднім телефонним записом);
За телефоном приймальні (096) 780-66-59.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу