Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Шилов Віталій

Шилов Віталій Володимирович

Рік народження: 1975

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Депутат Сумської міської ради 7 скликання. Член постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, сім’ї, молоді та спорту. Член партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Згідно з дослідженням Чесно у 2017 Шилова визначений прогульником. Більше того, станом на 2017 рік Шилов не написав жодного депутатського запиту. Але його ситуація унікальна, оскільки він є начальником управління капітального будівництва та дорожнього господарства, який надає відповіді на частину депутатських запитів Сумської ради.

У 2015 році балотувався і був обраний до Сумської міської ради 7-го скликання від ВО “Батьківщина” (округ 31). 

У 2010 році був обраний депутатом Сумської міської ради 6 скликання від партії “Рідне місто”, був членом постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, регулювання земельних відносин.

З грудня 2008 року дотепер обіймає посаду начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.

З 2007 року до 2008 року займав посаду заступника начальника управління реконструкції та капітального будівництва Сумської міської ради.

З 2003 року до 2007 року працював на керівних посадах в приватних підприємствах.

 

Освіта: У 2000 році отримав диплом про вищу освіту за спеціальністю «Фінанси і кредит», здобувши кваліфікацію «економіст» в Українській академії банківської справи Національного банку України. З 2000 року до 2003 року навчався в аспірантурі Української академії банківської справи Національного банку України.


 

Балотування

Фракції

  • Сумська міська рада 7
  • ВО "Батьківщина"

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу