Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Костенко Людмила

Костенко Людмила Василівна

Рік народження: 1979

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Депутатка Київської міської ради 7 та 8 скликань.

У 2020 році на місцевих виборах балотувалась до Київради від партії держзрадника Андрія Пальчевського - "Перемога Пальчевського".

У тому ж році Костенко була зупинена поліцією за кермування автомобілем з вимкнутими фарами. Надалі з'ясувалось, що депутатка була в стані алкогольного сп’яніння. Разом з нею в авто перебував заступник міського голови - Володимир Слончак, який здійснив напад на поліцейського під час даного інциденту.

У 2019 безуспішно балотувалася до Верховної Ради України від “Європейської солідарності”  по одномандатному округу № 217 м. Київ. 

Увійшла в ТОП-20 за витратами на виборчу кампанію. Один голос виборця коштував їй у середньому 231 грн.

Під час президентських виборів 2019 року, зокрема, від імені Костенко агітували за кандидата Петра Порошенка

У 2015-му році обрана депутаткою Київської міської ради від БПП “Солідарність” по 67 округу Оболонського району. Заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Під час виборчої кампанії 2015 року Костенко відкривала дитячі майданчики, які на прохання місцевих мешканців, котрі збирали за це підписи, облаштував тоді ще чинний народний депутат Вадим Столар із логотипом своєї громадської організації. У Верховній Раді 6-го скликання вона була помічницею Вадима Столара, який на парламентських виборах 2019 став депутатом ВРУ від ОПЗЖ

Відзначилася “гркчкосійством” - влаштовувала свята у пришкільних таборах та вечори музики в парках, роздає медальки випускникам і квитки до кіно – школярам.

На вирішальному голосуванні за збереження Музею на Поштовій площі не голосувала. У 2014 обрана до Київради від “Радикальної партії України”. Перед місцевими виборами 2015 Костенко вийшла з фракції Радикальної партії та склала депутатські повноваження. Це пов’язують з її намірами балотуватися до Київради в 2015 від БПП.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу