Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Опис політика

Депутат Київської міської ради 8 та 9 скликань від “Європейської солідарності”, директор Укрбуду.

У 2023 році Левін став депутатом Київради 9 скликання від “Європейської солідарності” замість Ганни Коваленко, яка написала заяву про складання мандату через підозру від НАБУ та САП за незадеклароване майно.

У 2022 році Левіна призначили на посаду директора Української державної будівельної корпорації (Укрбуд). У ЗМІ Левіна пов’язують із скандальним столичним забудовником Максимом Микитасем.

У 2019 році безуспішно балотувався до Верховної Ради України від “Європейської солідарності” по одномандатному округу № 216 у Києві (частини Дарницького та Дніпровського районів).

За даними аналітики Руху ЧЕСНО, Левін увійшов до рейтингу найбагатших депутатів Київради 8 скликання, хоча і не відображає у декларації власні доходи, готівкою має по кілька мільйонів готівкою та на банківських рахунках у різній валюті.

У 2018 році під час вирішальному голосуванні за збереження Музею на Поштовій площі утримався.

У 2015 році був обраний в Київську міську раду 8 скликання від “Європейської солідарності”, по 86 округу Оболонського району, як безпартійний. Був членом постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Окрім роботи в Київраді, керував кількома компаніями, зокрема й ТОВ "АФ-Лізинг", що зазначене як місце його роботи на сайті ЦВК. Також Левін є президентом футбольного клубу "Десна".

У 2011 році був членом Громадської ради при Міністерстві фінансів України

У 2010 році був співголовою Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього бізнесу при Кабміні.

У 2007 році був засновником го “Укрринок”.

У 2004 році працював фінансовим директором ДКТП “Хрещатик” Міністерства аграрної політики України”.

У 2003 році був заступником генерального директора Державного підприємства “Укррезерв”.

З 1997 до 2010 року обіймав низку керівник посад у приватному секторі, був директором компанії ТОВ “Хімтрейд груп”, головним бухгалтером фірми “Україна-Канада ЛТД”, фінансовим директором ТОВ “Металсервіс ЛТД”, директором ТОВ “Українська мандатна компанія” та інших підприємств.

Ще навчаючись в університеті в 1992 році став заступником директора ТОВ “Екофільтр” у Києві.

У 1989 році проходив службу Збройних силах СРСР.

У 1996 році закінчив Європейський університет фінансів, інформаційних систем, менеджменту і бізнесу у Києві на факультеті “Економіка і підприємництво”. У 1999 році закінчив Київський національний  економічний університет ім. В.Гетьмана за спеціальністю “економіст”. У 2009 році навчався в Московській бізнес-школі.

Народився 1 червня 1970 року у Києві.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу