Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Михайленко Владислав

Михайленко Владислав Олегович

Рік народження: 1985

Опис політика

У 2015 році обраний депутатом Київської міської ради від БПП "Солідарність" на 65 окрузі в Оболонському районі. Член постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Як член земельної комісії Михайленко голосував за погодження ДПТ на Оболоні, який викликав обурення громади. Був відсутній під час голосування проекту рішення про створення Музею на Поштовій Площі. 

У 2016 році втрапив до депутатів, які найбільше запізнювалися на сесійні засідання, час його запізнень протягом року дорівнює 16 годин 35 хвилин.

ЗМІ пов’язують Михайленка із забудовником Вадимом Столаром. Згідно з інформацією на сайті Вадима Столара, його приймальня мала ту ж саму адресу, що і приймальня депутата Михайленка.

Помічник на громадських засадах народного депутата від БПП "Солідарність" Дмитра Білоцерковця у ВР 8-го скликання. Член наглядової ради Київського університету імені Бориса Грінченка. У 2014 році став депутатом Київради від "УДАРу". 

У 2007 році закінчив юридичний факультет Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за спеціальністю "Правознавство".

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Посади у партіях

  • ... — 2019-01-01
    Член Центральної Ради Партії ЄС

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу