Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пишняк Вадим

Пишняк Вадим Петрович

Рік народження: 1975

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Вадим Пишняк увійшов до Київської міської ради від БПП "Солідарність" після того, як депутатський мандат в листопаді 2016 року склав інший депутат від БПП Дмитро Гордон. Через те, що міськрада не могла довго прийняти рішення про входження Пишняка до комісії, довго лишався депутатом поза комісією, але врешті став членом постійної комісії Київської міської ради з питань власності. Хоча мав намір увійти до бюджетної.

2015 року балотувався до Київради від БПП "Солідарність" на 92 окрузі (Святошин), але не пройшов, ставши першим непрохідним з-поміж кандидатів БПП. 

Всупереч позиції БПП підтримав Музей на Поштовій проект розірвання з договору із забудовником. Несвоєчасно подав декларацію за 2016 рік, пояснюючи затримку проблемами з електронним цифровим підписом. 

2014 року обраний депутатом Київради 7-го скликання від УДАРу. Увійшов до бюджетної комісії. Чинний УДАР-івець кілька років тому робив ставку у своїй політичній кар’єрі на Арсенія Яценюка. Він очолював Святошинський районний осередок партії "Фронт Змін".

На минулих місцевих виборах у 2010 році він увійшов до складу Іванківської районної ради Київської області від Фронту змін. Примітно, що місце роботи новообраного Пишняка - торговельна компанія “Спортер-Україна”, зареєстрована в Іванківському районі.

Під час передвиборчої кампанії у Святошинському районі журналістка СТБ помітила, як там, де люди стояли у черзі, з’явилась літня жінка й почала роздавати від Вадима Пишняка листівки, які нібито можна було обміняти на гроші. У соцмережі Пишняк запевнив, що це робота його конкурентів й до підкупу виборців він не має жодного стосунку.

З 2008 по теперішній час - виконавчий директор підприємство "Спортер Україна".

Група компаній "ФОКСТРОТ": З 2004-2008 рік - керівник управління дистрибуції (комерційний директор ТОВ "Айтодор"). З 2001-2004 рік - керівник відділу дистрибуції.

Підприємство з іноземними інвестиціями "AХХON UKRAINE": У 1995-1996 роках  - комерційний представник у м.Києві. 1996-1997 роки - менеджер по роботі з ключовими клієнтами у м.Києві. У 1997-1998 - керівник відділу дистрибуції у м.Києві. З 1998 до 2001 року - управляючий компанії у м.Києві.

У 2011 році закінчив Київський Економічний інститут, спеціальність: менеджмент організацій. У 1995 році закінчив Тернівський Індустріальний технікум, спеціальність: технік-механік з експлуатації машин та обладнання.

Громадська приймальня: 03115, м. Київ, проспект Перемоги, 128/2.

Години прийому: ПН-ПТ з 10.00 до 18.00. Керівник громадської приймальні - Дворнікова Марина Ігорівна.

Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні: Громадська організація "НОВІ ЗМІНИ" (ідентифікаційний код 39355419).

E-mail: [email protected]

Адреса: м. Київ, Святошинський район, пр-т. Перемоги, 128/2.

Години прийому: ПН-ПТ з 10.00 до 18.00.

Помічники-консультанти:

  • Костянчук Сергій Петрович

  • Дворнікова Марина Ігорівна

  • Красноборов Іван Леонідович

  • Білан Григорій Анатолійович

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу