Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Турець Владислав

Турець Владислав Володимирович

Рік народження: 1981

Характеристики політика

  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Київської міської ради. Обраний 2020 року від партії «Європейська Солідарність».

2020 - обраний депутатом Київради від партії «Європейська Солідарність» у 7 окрузі. Заступник голови комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин.

У 2015 обраний депутатом Київської міської ради від БПП “Солідарність” по 70 округу Оболонського району.

У 2014 році вперше балотувався до Київської міської ради. Як висуванець від партії "УДАР" він переміг на 29 мажоритарному окрузі Оболонського району.

Був помічником-консультантом нардепа 7-го скликання  Володимира Ар’єва  від партії “Європейська Солідарність” номером 17 у списку. Член постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Влітку 2018 виявлено непрямий підкуп виборців округу шляхом реалізації запрошень на безкоштовні прогулянки по Дніпру через депутатську громадську приймальню. На вирішальному голосуванні за збереження Музею на Поштовій площі не голосував.

Був одним із кандидатів на голову Оболонської РДА. Але у боротьбі за це крісло тоді переміг інший кандидат - Тихонов. Став фігурантом медіаскандалу, заходячи до ліфту приміщення Київради обурився, що журналісти заходять разом з ним, бо він, депутат, має нібито пріорітетне право користуватись ліфтом Київради. Після інциденту міський голова Віталій Кличко привів Турця до журналістів і зобов’язав вибачитися.

Турця звинуватили в тому, що під час важливого голосування за повернення громаді 16 гектарів землі на Прирічній, коли Київраді забракло голосів, він був у їдальні,

Починав свою трудову кар’єру у Секретаріаті Київради протягом 2004-2007 років. Наразі директор ТОВ “Новітні транспортні технології”. 

Громадська організація, яка виконує функції громадської приймальні "Єдина команда" за адресою: м. Київ, вул. П. Калнишевського, буд. 7, корп. 6, офіс 978, телефон: 362-82-35. Графік роботи приймальні: Пн- Пт з 10.00 до 18.00. (ідентифікаційний код 40003489). 

Помічники-консультанти: Ковтун Валентина Володимирівна, Наконечна Олена Миколаївна.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Жовтень 2015 — Жовтень 2020
    Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу