Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Антонова Олена

Антонова Олена Юріївна

Рік народження: 1963

Характеристики політика

  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

У 2015 році обрана депутаткою Київської міської ради від "Батьківщини" в 112 виборчому окрузі (Шевченківський район). Входить до постійної депутатської комісії з питань екологічної політики. 

У 2017 році не голосувала за 58% питань, що виносилися на сесії, 27% питань проігнорувала, будучи присутньою на сесіях, а також стала прогульницею, пропустивши 38% засідань комісії. 

У 2016 році стала найбільшою землевласницею Київради, задекларувавши земельних діяльнок на загальну площу 93,8 га, де, за її словами, збирається займатися органічним фермерським господарством. Попри це поділяє позицію партії "Батьківщина" щодо заборони продажу землі. 

У 2016 році Антонова пропустила 40% засідань комісії,  не брала участі в голосуванні за 53% питань, які виносилися на сесії протягом року.

У період з 2012 до 2014 року Антонова була помічницею на громадських засадах народної депутатки України 7-го скликання від Партії регіонів Катерини Ващук. 

За інформацією ЗМІ, ще у 2010 році Антонова входила до депутатської групи екс нардепа Віктора Пилипишина у Київраді. Антонова очолювала наглядову раду БФ “Діти передусім” та рух “Кияни передусім”.

Але журналістські розслідування доводять, що навіть зараз Антонова, ймовірно, пов’язана з Пилипишиним. Так журналісти “Свідомо” під час свого розслідування про відчуження зелених зон столиці, знайшли факти, які підтверджують, що Антонова разом із донькою Пилипишина входять до наглядової ради одного й того самого підприємства.

Більше того, Антонова у своїй автобіографії зазначила, що працює директором ТОВ “Стоїк-Плюс”, яке заснували станом на 2007 рік Людмила Пилипишина та Олена Ялова (донька Пилипишина, яка одружилась з Костянтином Яловим).

У 2008 р. була обрана депутаткою Київської міської ради VI скликання за списком "Блоку Литвина" (заступниця голови постійної комісії з питань власності, 2008–2010 рр.). У 2007 році безуспішно балотувалася до Верховної Ради за списком "Блоку Литвина". 

У 2006 році обиралася депутаткою Шевченківської районної у м.Києві ради (заступницею голови постійної мандатної комісії з питань депутатської діяльності та етики, забезпечення законності та правопорядку, 2006–2008 рр.).

З 2008 року – заступниця голови наглядової ради, членкиня наглядової ради ПАТ "Комбінат "Тепличний".З 2000 року по теперішній час працює директоркою ТОВ "Стоік-Плюс". 

З 1992 року обіймала керівні посади в комерційних структурах м.Києва. Освіта вища. У 1984 році закінчила Київський торговельно-економічний інститут та здобула повну вищу освіту за спеціальністю "Економіка торгівлі" з кваліфікацією економіста-управлінця.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • ВО "Батьківщина"

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу