Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Манойленко Наталія

Манойленко Наталія Вікторівна

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

У 2019 безуспішно балотувалася до Верховної Ради України від “Самопомочі”  по одномандатному округу № 221 м. Київ.

У 2015 році обрана до Київради від "Самопомочі" по округу №73 м. Києва.

Член постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

Ініціювала подання на розгляд сесії Київради проекту рішення про відмову ТОВ "Будінформ" у подовженні дії договору оренди у зв'язку з невиконанням його умов за адресою вул. Мечникова, 7. Засновником цього товариства є екс-нардеп Віктор Бондар, якого 2019 року обрали до ВРУ мешканці Хмельниччини. Він є співголовою депутатської групи "За майбутнє"

У вересні 2018 року в середовищі київської "Самопомочі" виник скандал – лідер фракції в Київраді Сергій Гусовський заявив про саморозпуск. Його рішення підтримали 18 членів фракції з 22-х, Манойленко утрималася. Вона пояснила, що не погоджується з голосуванням за виділення в Києві землі родичам їхнього колеги Романа Марченка. 

Уже за кілька тижнів у Київраді було створено нову фракцію "Самопоміч", до складу якої увійшли лише два депутати, і Манойленко, яка була однією з них, очолила відновлену фракцію.

Манойленко пояснювала Руху ЧЕСНО, чому фракція "Самопоміч" не підтримує розподілу бюджетних коштів і не голосує за бюджет міста.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Обʼєднання "Самопоміч"
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу