Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ноздря Вадим

Ноздря Вадим Ігорович

Рік народження: 1979

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

9 січня 2020 року був призначений керівником державної компанії "Укрспецекспорт" (частина концерну "Укроборонпром").

2015 року обраний депутатом Київради від “Самопомочі” у 23-му окрузі (Дарницький район). Після скандального саморозпуску київської "Самопомочі" 11 вересня 2018 року увійшов до депутатської групи Сергія Гусовського "Київська команда". 

Перший заступник голови постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу.

За інформацією в ЗМІ, влітку 2019 року претендував на посаду міністрі ЖКГ в уряді Олексія Гончарука, проте міністром не став.

Прогульник: 2017 року пропустив 34% засідань комісії та 39% сесій. Також 2017-го, згідно з даними міськради, не брав участі у 84% голосувань. Це може бути пов’язане з тим, що депутат Київради працює у Львівському комунальному підприємстві “Зелене місто”.

Ноздря у 2016 році обіцяв, що до середини 2019 року у Львові "повноцінно запрацює сміттєпереробний завод", але в тільки в березні 2020 року буде визначено переможця міжнародного тендеру з будівництва заводу за кошти ЄБРР.  Видання "Наші гроші" з’ясувало, що хоча ЄБРР найняв PR-агентство для промоції львівського проекту поводження з твердими побутовими відходами, ЛКП "Зелене місто" планує витратити на піар ще 1,6 млн грн.

Вчасно не подав декларацію за 2016 рік, бо сам створив собі проблеми, згенерувавши два електронні цифрові підписи.

З 2012 року працює гендиректором ТОВ “Істіл-менеджмент”, що надає консультативні послуги бізнесу. Безпосереднім засновником фірми є офшор “Айред Холдінгс Лімітед” із Британських Віргінських Островів, а кінцевим бенефіціарним власником – британський підприємець пакистанського походження Мохаммад Захур.

2008 року став засновником і генеральним директором ТОВ "Савік Шустер Студіос". 2009 року журналіст Савік Шустер відмовився від співпраці з Ноздрею і зареєстрував компанію на себе.

2008–2012 рр. – ТОВ "Істіл Менеджмент" (ISTIL GROUP), виконавчий директор. 2007–2008 рр. – ТОВ "Істіл Інвестментс" (ISTIL GROUP), директор. 2006–2007 рр. – ЗАТ "Мініміталургійний завод Істіл (Україна)", директор представництва.

2002–2006 рр. – ДК "Укрспецекспорт" (ДП СЗТФ "Прогрес"), заступник начальника департаменту. 2001–2002 рр. – Teletrade D.J. International Consulting Ltd, менеджер аналітичного відділу. 2000–2001 рр. – ТОВ "Металпромсервіс", IT manager.

Ноздря закінчив Національний університет "Києво-Могилянська академія", спеціаліст в галузі фінансів.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Обʼєднання "Самопоміч"
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу