Морозенко
Євгеній Вадимович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 28
Народився 19 листопада 1958 року в місті Дніпропетровську, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Дніпропетровську, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

За інформацією видання «Лица» (лінк 1, лінк 2), Морозенко Євген Вадимович був причетний до розробки розпорядження про підготовку рішення щодо звільнення ТОВ «ГУМ» від сплати обов’язкового внеску в міський бюджет на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури на суму 15 млн грн. На час прийняття рішення кандидат був головою комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів. На рішення міської ради про скасування плати для ТОВ «ГУМ» двічі виносилися протести прокурором м. Дніпропетровськ.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Євген Морозенко є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживання владою.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.