Писаревський
Костянтин Іванович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 29
Народився 25 серпня 1959 року в селі Смирнове Куйбишевського району Запорізької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в смт Ювілейне Дніпропетровського району Дніпропетровської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

Писаревський Костянтин Іванович, перебуваючи на посаді заступника голови Дніпропетровської райдержадміністрації з питань соціальної політики, отримав спорткомплекс «Колос» у приватну власність нібито за 4,5 тис грн. Згодом з метою визнання незаконності цього правочину було подано позов до суду і стадіон було повернуто до комунальної власності. При цьому земля, на якій розташований спорткомплекс, відповідно до рішення Підгороднянської міськради з грудня 1996 р. була надана Костянтину Писаревському у безстрокове постійне користування, яке було припинене рішенням міськради у 2010 р.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про причетність Костянтина Писаревського до корупційних дій, а саме до незаконної приватизації.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.