Євтушенко
Володимир Олексійович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 35
Народився 28 травня 1960 року в селі Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ПП "Таврія", безпартійний, проживає в місті Нікополь Дніпропетровської області, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

Згідно з матеріалом Вадима Климентьєва для Інтернет-видання "Дзеркало Тижня", під час перебування на посаді голови Нікопольської РДА Володимир Олексійович Євтушенко санкціонував нелегітимне виділення земельних наділів площею 590 га, внаслідок чого відбулося рейдерське захоплення земель громади села Борисівка.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Володимир Євтушенко є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживань із розподілу земельних ресурсів.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.