Довгий
Олесь Станіславович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 102
Народився 1 листопада 1980 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

1 жовтня 2007 року відбулося засідання Київської міської ради, під час якого було виділено київської землі загальною площею приблизно у 2 тис га та загальною вартістю близько 10 млрд грн. На той момент Олесь Станіславович Довгий займав посаду Секретаря Київської міської ради. Водночас він нібито мав стосунок до оздоровчого центру "СЕСІЛЬ", якому на зазначеному засіданні було виділено більше 7 га землі на Жуковому острові (див. також лінк 1, лінк 2).

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку, що Олесь Довгий є фігурантом антикорупційного розслідування щодо зловживання владою та незаконного виділення земельної ділянки.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.