Задирко
Геннадій Олександрович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 127
Народився 13 вересня 1967 року в селищі Леніно Ленінського району Кримської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, журналіст, телерадіокомпанія "НІС-ТВ", член Партії "Справедливість", проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною у Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

8 лютого 2012 р. народний депутат України Забзалюк Роман Омелянович оприлюднив аудіозаписи з уривками своєї розмови з людиною, голос якої був схожий на голос народного депутата України Рибакова Ігоря Олександровича, з яких випливало, що члени групи "Реформи заради майбутнього", у тому числі і Задирко Геннадій Олександрович, нібито отримували гроші за голосування за вказівкою Рибакова Ігоря Олександровича. Представники депутатської групи "Реформи заради майбутнього" запис розмови назвали сфальсифікованим. У листі заступника Генерального прокурора України Віктора Занфірова на ім'я Забзалюка Романа Омеляновича, підготовленого за результатами розгляду заяви Забзалюка Романа Омеляновича щодо начебто викритих ним фактів виплати грошової винагороди за перехід до депутатської групи "Реформи заради майбутнього", справжність аудіозаписів не оцінювалась, однак фактично було визнано факт отримання Забзалюком Романом Омеляновичем грошових коштів з метою викриття особи, яка їх передала.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Геннадій Задирко є фігурантом антикорупційного розслідування щодо політичної корупції.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.