Боделан
Володимир Русланович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 143
Народився 8 квiтня 1975 року в місті Одесі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перебуває в розпорядженні Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій, безпартійний, проживає в місті Одесі, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За наявною в Чеснометрі інформацією від 2012 р., можлива причетність кандидата до корупційних дій.

За інформацією видання "Дело", у 2006 р. прокуратурою Одеської області було порушено кримінальну справу за фактом надання в квітні 2004 р. в оренду комерційній структурі ТОВ "Інвестстройторг" більше 9 тис га землі ринку "Привоз". Підставою для відкриття справи стало використання ТОВ "Інвестстройторг" всієї території ринку (приблизно 25 тис га) без сплати оренди, у результаті чого бюджет міста недоотримав щонайменше 6,7 млн грн. До акціонерів ТОВ "Інвестстройторг", як стверджують правоохоронні органи, причетний Володимир Русланович Боделан, батько якого, Руслан Боделан, у 2004 р. був мером Одеси.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про те, що Володимир Боделан є фігурантом антикорупційного розслідування щодо ухиляння від сплати податків.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.