Толмачов
Микола Григорович
САМОВИСУВАННЯ
мажоритарка 169
Народився 8 липня 1961 року в місті Торез Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, Фірма "Т.М.М."-ТОВ, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.
Чорний список

Фігурант антикорупційних розслідувань.

За інформацією видання “Наші гроші, ТОВ "Фірма "Т.М.М.", директором якої є Толмачов Микола Григорович, 10 жовтня 2013 р. за результатами виграного тендеру уклала з Вищим господарським судом України угоду на будівництво вартістю 1,1 млрд грн. Центр протидії корупції оскаржив зазначену закупівлю до Антимонопольного комітету України, вважаючи її антиконкурентною. Зокрема журналісти та громадські активісти посилалися на те, що чотири конкурсні пропозиції були відхилені тендерним комітетом з формальних підстав, і таким чином єдиним конкурентом "Фірми "Т.М.М." залишилась корпорація "Альтіс-Холдинг", яка хотіла за свої роботи на 150 млн грн. більше. Крім цього, за даними журналістів, на момент тендеру ТОВ "Фірма "Т.М.М." нібито мала фінансові труднощі.

Зазначена інформація не є прямим підтвердженням вини кандидата, проте дозволяє зробити оцінку про причетність Миколи Толмачова до корупційних дій, а саме до тендерних зловживань.
Рух ЧЕСНО не підміняє правоохоронні органи та суди і не робить тверджень про вчинення особою правопорушення, а робить оцінку на підставі наявної інформації щодо можливої причетності до корупційних дій. Така оцінка може не збігатися з офіційними рішеннями та висновками державних органів.