Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Балашов Сергій

Балашов Сергій Михайлович

Роки життя: 1966 — 2019

Опис політика

Помер 14 грудня 2019 року.

Депутат Запорізької міської ради 7 скликання від політичної партії "Українське об'єднання патріотів-УКРОП", безпартійний, був членом однойменної фракції. Входив до постійної комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

Працював на "Запорізькому заводі феросплавів". На підприємстві займав посаду члена правління та головного інженера "ЗФЗ". З 2004 до 2017 року працював на різних посадах на "Запорізькому заводі феросплавів". Був головним енергетиком, головним інженером і востаннє – заступником голови правління з розвитку "ЗФЗ".

З 2002 року до 2004 року займав посаду головного енергетика на ЗАТ "ФЕРРОТРЕЙДІНГ". З 1992 року до 2002 року працював на різних посадах на "Запорізькому заводі феросплавів". До того два роки займав посаду інженера у конструкторському бюро "Електроавтоматика", а ще раніще, у 1988 році, був лаборантом кафедри промелектроніки та електронної техніки в Запорізькому індустріальному інституті, де і навчався.

Фігурант антикорупційних публікацій. "Депутат-"укропівець" задекларував дохід у 750 тисяч гривень та придбаний дружиною Citroen". Повідомлялося, що Сергій Балашов 2017 року, у повірянні з 2016 роком, збільшив свій сімейний дохід майже на 120 тисяч гривень. Разом із дружиною він заробив за 2017 рік 751 тисячу гривень, з яких заробіток безпосередньо Балашова склав 420 тисяч гривень. Інші доходи отримала дружина. Проте у декларації депутата не зазначалось, де вона працює.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • УКРОП

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу