Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Гординський Віктор

Гординський Віктор Георгійович

Рік народження: 1983

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутатЗапорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше за списками політичної партії "Нова політика" як безпартійний. У міськраді увійшов до фракції "Нова політика". Увійшов до постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

Працює начальником автомобільної колони транспортно-виробничого управління заводу "Мотор Січ" у Запоріжжі. Із 2010 року і дотепер - начальник автомобільної колони транспортно-виробничого управління АТ "Мотор Січ" у Запоріжжі.

У 2010-2015 роках також був помічником депутата Запорізької міської ради 6 скликання Михайла Молчанова (наразі також депутат 7 скликання від політичної партії "Нова політика").

Із 2005 до 2010 року працював майстром контрольним транспортно-виробничого управління та механіком автомобільної колони транспортно-виробничого управління на "Мотор Січі". Почав кар’єру на цьому підприємстві у 2000 році з посади слюсаря- інструментальника.

У 2000–2005 роках навчався у Запорізькому національному технічному університеті на транспортному факультеті за спеціальністю "Двигуни внутрішнього згоряння".

Фігурант антикорупційних публікацій "Помічник депутата міськради отримав на ремонт ліфтів Запоріжжя без конкурсів 39 мільйонів". "Спеціалізоване підприємство "Сансет Ліфтсервіс" протягом серпня 2016 року – квітня 2017 року отримало замовлень на ремонт і модернізацію ліфтів в Запоріжжі на суму 38,96 млн грн.

Всі замовлення отримані без проведення конкурсних процедур. "СП "Сансет Ліфт сервіс" володіє мешканець Дніпра Михайло Агеєв. Він значиться помічником депутата Запорізької міської ради від "Нової Політики" Віктора Гординського.

"Паршиві деталі, поверхневий ремонт і 10% відкату – поліція розбирається з тендерами мерії". У 2018 році повідомлялося, що поліцейські Управління захисту економіки у Запорізькій області підозрюють голову Департаменту з управління ЖКГ Запорізької міськради, його заступника та посадовців КП “Управління капітального будівництва” у привласнені коштів через підконтрольні фірми. Про це ішлося в ухвалі Ленінського районного суду від 17 липня.

Згідно з матеріалами справи, посадові особи Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міськради для привласнення коштів спочатку подали бюджет до відповідного комітету міськради із безпідставно завищеною статтею витрат. Надалі забезпечили перемогу у конкурсних торгах підконтрольним директору Департаменту ЖКГ міськради та його заступнику фірмам ТОВ “СП Сансет Ліфтсервіс” та ТОВ “Міський сервіс”.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Нова політика

Робота помічником для:

Запорізька міська рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу