Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кременчук-Дворнікова Віолетта

Кременчук-Дворнікова Віолетта Віталіївна

Рік народження: 1985

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримала забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосувала за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосувала за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка Це зокрема суперечить меморандуму, який ЄС підписало після місцевих виборів 2020 року. Відповідно політикиня, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, стала кандидаткою на відкликання.

Член політичної партії Всеукраїнське обʼєднання "Батьківщина", Виконавчий комітет Ірпінської міської ради, начальник відділу координування культмасових заходів та фізкультурно-спортивної роботи.

19 грудня 2018 року проголосувала за дерибанний генплан “в сліпу”, без оприлюдненого документу. В серпні 2019-го після програшу Карплюка на парламентських виборах брала участь в “сходці” чиновників-корупціонерів, яку той організував в місті Варшава. Зоозахисники звинувачували Кременчук в лояльності до жорстокого поводження з тваринами.

У 2017 році разом з теперішнім секретарем ІМР Андрієм Літвиновим, а також Анастасією Попсуй, Максимом Плешком та його дружиною і журналістом прокарплюківських ЗМІ Василем Чернявським танцювала під прокуратурою на підтримку Володимира Карплюка, коли на нього розпочали відкривати кримінальні справи за перевищення службових повноважень.

З 2015 року депутатка Ірпінської міської ради 7 скликання від партії “Нові обличчя” та 8 скликання від партії “Батьківщина”, ексначальниця відділу координування культурно-масових і спортивних заходів, керівник студії сучасного естрадного танцю «Жардін де ля денс» при ІМР.

Засновник в ГО "Асоціація жінок України "ДІЯ". Приірпіння

Власніть

Дві квартири в м. Ірпінь. У лютому 2018 депутатка придбала квартиру 63,8 кв м за 255 тисяч гривень (4000 грн за метр) у Страховського Андрія Андрійовича (депутат-забудовник). В інтернет-оголошеннях ціни стартують від 10 000 грн за метр, отже реальна вартість такої квартири, на відміну від декларації Віолетти, на 380 тисяч дорожче. У 2018 році задекларувала 235395 грн річного доходу.

Освіта 

Бухгалтерський облік в Національний університет біоресурсів і природокористування України Правознавство в Університет державної фіскальної служби України

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу