Нардеп-"кварталівець" Корявченков у помічники взяв дружину

Фото: Нардеп-"кварталівець" Корявченков у помічники взяв дружину

У нардепа-мажоритарника з Дніпропетровщини (округ №33, м. Кривий Ріг) Юрія Корявченкова вісім помічників. Актору студії "Квартал-95" на прізвисько "Юзік", який нещодавно потрапив у “плівковий скандал”, на громадських засадах допомагає й його дружина Тетяна.


"Вона закінчила Криворізький економічний інститут. Займається, допомагає", – коментує свій вибір Юрій Корявченков

Тетяна Корявченкова активно постить у Facebook інформацію про нардепів від "Слуги народу" та Президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Перший тесть: нардеп розповів, що в нього робить батько дружини Зеленського.

Загалом у Юрія Корявченкова вісім помічників-консультантів. З них платно працюють Ірина Жеретовська, Олександр Савченко та Яніна Солнцева.

Жеретовська була секретаркою дільничної виборчої комісії у Кривому Розі, суб'єкт висування – Володимир Зеленський. Савченко – юрист, депутат Довгинцівської районної в місті Кривий Ріг ради VII скликання від Партії ветеранів Афганістану. А Солнцева була офіційною спостерігачкою у 32-му окрузі (м. Кривий Ріг), на момент парламентських виборів ніде не працювала.

Читайте також: Депутатка від "Слуги народу" найняла свого чоловіка помічником та "Міняю чоловіка": чому народні депутатки від "Голосу" оформили своїх чоловіків помічниками

На громадських засадах, окрім дружини, Корявченкову допомагають Павло Бутко, Роман Варваров, Ксенія Єгорова та Богдан Самар

Ксенія Єгоровапомічниця з багаторічним стажем. Вона була помічницею народних депутатів ВРУ попередніх скликань Володимира Яворівського й Тараса Батенка.

У середині листопада Юрій Корявченков потрапив у “плівковий скандал”. ЗМІ опублікували аудіозапис розмови із голосами, схожими на голоса нардепів від “Слуги народу” Юрія Корявченкова, Володимира Захарченка, В’ячеслава Медяника з, нібито, керівником поліції Кривого Рогу. На аудфіозаписі депутат із Кривого Рогу Юрій Корявченков ("Юзік") нібито "вчив" криворізьких правоохоронців, як "вирішувати питання".

Сам Корявченков пояснив НВ, що на зустрічі депутатів з новопризначеним керівником поліції Кривого Рогу Сергієм Лукашовим у вересні просив повернути довіру криворіжців до поліції.

Він запевнив, що не впливав на призначення у правоохоронні органи Кривого Рогу.

2 грудня стало відомо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила досудове провадження після публікацій у ЗМІ щодо оприлюднення аудіозапису.

Нагадаємо, помічник мажоритарника з Дніпра Максима Бужанського організовував поліграф його колезі з фракції Олександрові Дубінському. Бужанський був серед тих, кому Дубінський допомагав на цьогорічних виборах до Верховної Ради.

Також Громадський рух ЧЕСНО проаналізував, до яких комітетів ВРУ потрапили мажоритарники з Дніпропетровщини. Так, четверо нардепів отримали в комітетах керівні посади. Це Дмитро Кисилевський, Юрій Мисягін, Олена Криворучкіна та Олександр Трухін. Представники Дніпропетровської області працюють у 8 з 23 парламентських комітетів. Найбільше, по чотири депутати, – у комітетах з питань бюджету та правоохоронної діяльності. Ще по двоє у трьох комітетах – з питань економрозвитку, екології та правової політики. 


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]