Одеську ТВК "замінували" (Оновлено)

Фото: Одеську ТВК "замінували" (Оновлено)

15 листопада в Одесі  під час другого туру виборів мера міста заблокували міську ТВК. Всіх людей евакуювали з приміщення. На місці працюють вогнеборці та працівники поліції. З динаміків лунають заклики зберігати спокій. Кандидат в мери Микола Скорик вважає, що цей інцидент відбувся для зриву виборів.

Оновлено: Нашому журналісту Сергію Огороднику вдалось зайти на "заміновану" ТВК:

Спостерігач і надалі перебуває на місці подій, з ним можна зв’язатися телефоном +38 098 204 73 66.

“Близько 15:00 всіх вивели на вулицю. Ми не можемо навіть зайти всередину, щоб сказати вам, яка явка. Чекаємо", - каже Марія Бальжик членкиня ТВК в коментарі Руху ЧЕСНО. 

Близько 15:00 поліція приїхала на замінування на міську виборчу дільницю. У приміщенні включили пожежне оповіщення.

Поліція на місці нічого не коментує. Приїхали вогнеборці й вибухотехніки. Кілька вогнеборців уже вийшли з будівлі, спокійно чергують біля свого автомобіля.

На місце події також приїхав Микола Скорик – кандидат на посаду мера від ОПЗЖ. Скорик вважає, що відбувається зрив виборів.

Нагадаємо, на цих місцевих виборах ТВК Суворівського району в Одесі вже мінували. Так 28 жовтня близько півночі у приміщенні виборчої комісії зникло світло. Коли “аварійникам” вдалося надати освітлення в ТВК, невідома жінка повідомила про замінування будівлі.

Рух ЧЕСНО слідкує за ходом голосування і підрахунком голосів у Одесі, Сумах, Херсоні, Луцьку, Кам’янець-Подільському та Українці в режимі онлайн-марафону.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]