Довірені особи Ригованова пов'язані з Ляшком – Франківщина

Фото: Довірені особи Ригованова пов'язані з Ляшком – Франківщина

Кандидат у Президенти, донеччанин Руслан Ригованов не веде агітаційної роботи на Прикарпатті. Його агітаційної кампанії протягом двох минулих місяців Рух ЧЕСНО не помічав і в інших регіонах України. Понад половина довірених осіб Ригованова на Івано-Франківщині, як з'ясував Рух ЧЕСНО, з команди іншого кандидата – Олега Ляшка або є прихильниками "радикала". Одна з довірених осіб визнала, що Ригованов – технічний кандидат.

Ось ті, хто став довіреними особами Руслана Ригованова в Івано-Франківській області.

Олександра Опар, яка на сайті "Радикальної партії Олега Ляшка" зазначена як представниця Тлумацького районного осередку партії, є довіреною особою Ригованова на Прикарпатті (виборчий округ №84). Під час телефонної розмови з журналісткою Руху ЧЕСНО вона зізналася, що Ригованов технічний кандидат, а пропозиція стати його довіреною особою надійшла від "радикалів".

Фото зі сторінки "Радикальної партії Олега Ляшка" у Facebook

"Ще з грудня минулого року я зареєстрована як голова партії Ляшка. Перед виборами мені запропонували бути довіреною особою Ригованова", – розповіла Опар.

Щоправда, спершу вона сказала, що одержала пропозицію від команди Ригованова, але потім зізналася, що все ж від голови обласного осередку партії Ляшка на Прикарпатті. На запитання, чи вона досі є представницею "Радикальної партії", Олександра Опар ствердно не змогла відповісти, зазначивши, що допомагає партії. Тоді ми поцікавилися, чи Ригованов є техкандидатом Ляшка, на що Опар стисло відповіла:

"Ну, так".

Щодо того, чи знає програму кандидата в Президенти Ригованова та чи знайомилася з ним самим, Олександра Опар пояснила:

"Я читала, хто він, звідки, куди йде у вибори і що йде у вибори. Мені просто запропонували, чи можу я по округу №84 бути, бо я тут найближча, яка може подати подання".

Ще одна регіональна представниця "радикалів" на Прикарпатті, згідно з інформацією на сайті партії, Олександра Базюк є довіреною особою Ригованова на окрузі з центром у Коломиї (№88).

Фото з Facebook-сторінки Олександри Базюк (у салатовій сукні).

У коментарі Руху ЧЕСНО Базюк розповіла, що залишила лави "радикалів" два місяці тому. Вона каже, що особисто знайома з кандидатом Риговановим і на пропозицію бути його довіреною особою пристала одразу.

"Він шукав довірених осіб, і я пішла до нього. До речі, він дуже приємна, хороша і спокійна людина", – поділилася враженнями про Ригованова Базюк.

Щодо того, чи може назвати пункти програми кандидата, які найбільше припали до вподоби, Базюк відповіла, що достеменно їх не пригадає, але пам'ятає, що програма Ригованова сподобалася їй щирістю та бажанням кандидата допомагати людям.

Довірена особа Базюк є приватною підприємницею та членкинею виконавчого комітету Коломийської міської ради.

Її донька Тамара представляє партію Ляшка в Коломийському районі. На місцевих виборах 2015 року пройшла до Коломийської міськради під першим номером у списку від "Радикальної партії Олега Ляшка". Під прапорами цієї самої партії балотувалася до Коломийської районної ради й сама Олександра Базюк.

Довіреною особою Ригованова на окрузі з центром у місті Калуш (№85) став Ігор Голинський.

Фото з Facebook-сторінки Ігоря Голинського

Він підполковник міліції у відставці. Тривалий час був редактором відомчої газети правоохоронців "Версії. Факти".

Телефоном Голинський від будь-яких коментарів стосовно Ригованова відмовився.

Якщо проаналізувати його особисту сторінку у Facebook, то здається, що підтримує він геть іншого кандидата в Президенти, а саме Олега Ляшка.

Довірена особа Ригованова на гірському окрузі (№89) Роман Василик є чоловіком довіреної особи кандидата в Президенти Олега Ляшка на Прикарпатті.

Фото з Facebook-сторінки Романа Василика

Про політичні вподобання чи належність Василика до якоїсь партії згадок у мережі Інтернет чи у Facebook віднайти не вдалося. Чого не скажеш про його дружину, яка 2015 року вела активне політичне життя, балотуючись до Івано-Франківської міської ради від політичної партії "УКРОП". До того, як повідомляло місцеве видання "СТИК", вона була заступницею директора фонду Юрія Дерев'янка (партія "Воля") з організаційних питань.

Про таких довірених осіб кандидата в Президенти Ригованова, як Ярослава Синиця (округ №83), Уляна Матіїв (округ №86) та Людмила Барчук (округ №87), інформації в Інтернеті майже немає.

Уже виявлено факти агітації за Юлію Тимошенко довіреними особами інших кандидатів – Юрія Кармазіна (Київщина), Миколи Габера (Вінниччина), Ігоря Шевченка (Волинь).

Як раніше повідомляв Рух ЧЕСНО, довірені особи Габера пов'язані з "Батьківщиною" й агітують за Юлію Тимошенко.

Рух ЧЕСНО також проаналізував довірених осіб кандидатів у Президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського на Франківщині.

Нагадаємо, що Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]