Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Слюсаренко Богдан

Слюсаренко Богдан Олександрович

Рік народження: 1980

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

Восени 2021 року на сесії райради голосував за протиправне розширення меж селища Коцюбинське за рахунок Біличанського лісу і був ініціатором цього проєкту рішення. Таке рішення загрожує рекреаційному ресурсу держави - національному природному парку "Голосіївський" і є вигідним для забудовників. З огляду на це депутат є кандидатом на відкликання.

У 2020 році балотувався до Коцюбинської селищної ради та Бучанської районної ради як член партії “Нові обличчя”. За результатами виборів пройшов в обидві ради. Від мандата в Коцюбинській раді політик відмовився на користь райради, де він увійшов до земельної комісії.

Запропонований  “Слугою народу” Сергієм Данішем, який у попередній каденції теж представляв партію “Нові обличчя”, як кандидат до виконкому Коцюбинської ОТГ. Разом із Слюсаренком Даніш у 2020 році приїхав на вишкіл тероборони й відмовився брати участь у заході й стріляти по мішені Путіна.

1 вересня 2019 року діти прийшли голі класи без парт і стільців. Слюсаренко відзначився гречкосійством у закладах і звітував про готовність школи до нового навчального року при тому, що 

У 2019 році “Наші гроші” писали про схему “чорного реєстратора”, коли за документами безхатьки Світлани Янчук хтось влаштувався реєстратором і оформив землю Міноборони, фірми та гаражі у різних районах Києва. У наслідок таких дій Слюсаренко і тогочасний депутат Коцюбинської селищної ради Іван Лизун стали власниками гаражів у столичному кооперативі “Троянда”.

Слюсаренко разом із депутатською більшістю Ірпінської ради проголосував за незаконну зміну цільового призначення ділянок на заплаві річки Ірпінь, що не належать місту. 

Наприкінці 2016 року разом з іншими депутатами “Нових облич” пообіцяв мешканцям Коцюбинського, що на території Біличанського лісу буде регіональний ландшафтний парк і навіть продемострував проект. Станом на початок року регіонального ландшафтного парку зроблено не було, а на проект були витрачені бюджетні гроші.

Під час моніторингу декларацій за 2016 рік Слюсаренко з-поміж депутатів Ірпінської міської ради потрапив до списку найбагатних. Він володіє зокрема носіями зовнішньої реклами, які розміщували приховану рекламу партії “Нові обличчя” у день тиші.

У 2015 році обраний депутатом Ірпінської міської ради як член партії “Нові обличчя”, яку очолював фігурант журналістських антикорупційних розслідувань Володимир Карплюк.  За цієї каденції зникли сніданки в школах та безкоштовні групи продовженого дня.

У 2014 році був довіреною особою кандидатки в народні депутати по 95 округу Ірини Кравчук, яка, найбільш ймовірно, була техкандидаткою. Набрала тоді менше 0,5% голосів.

У 2010 році балотувався до Коцюбинської селищної ради як самовисуванець. Вибори програв. Став членом виконкому.

Освіта професійно-технічна.

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу