Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Пащенко Інна

Пащенко Інна Олексіївна

Рік народження: 1968

Опис політика

Зареєстрована кандидаткою на посаду Конотопського міського голови на повторних виборах  у 2021 році. Балотується як самовисуванка.

У 2020 році балотувалась на посаду Конотопського міського голови від політичної партії "Об’єднання Самопоміч"

У 2019 році балотувалась до Верховної Ради України 9 скликання від політичної партії "Об’єднання Самопоміч" по округу 160. Не була обрана.

У 2018-2019 роках була заступницею Конотопського міського голови.

У 2016-2020 роках профінансувала партію "Об’єднання Самопоміч" на 23722 гривні

У 2015 році була обрана депутаткою Конотопської міської ради 7 скликання по списку від партії "Об’єднання Самопоміч" як перший кандидат.  

У 2015 році балотувалась до Конотопської районної ради від політичної партії "Об’єднання Самопоміч".

Впродовж 2013-2018 років була приватним підприємцем.

У 2012-2013 роках працювала менеджером з реклами ТОВ "Торговий дом Центральний".

Протягом 1997-2015 років займалась викладацькою діяльністю, працювала в Конотопській філії Європейського університету, Конотопському інституті СумДУ, Конотопському політехнічному технікумі, Конотопському будівельному технікумі транспортного будівництва, середній школі с. Грузьке, Конотопській ЗОШ №10

Керівниця Конотопської міської організації "Об’єднання "Самопоміч" та Сумської обласної організації "Об’єднання "Самопоміч".

Голова ГО "Агенція регіонального розвитку Сіверського регіону України". Членкиня Громадського формування "Конотопська сотня Народної самооборони" з охорони громадського порядку та державного кордону.

Закінчила Київський національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова по спеціальності "Вчитель математики та фізики", КНЕУ по спеціальності "Фінанси" та ПВНЗ "Європейський університет" (м. Київ) по спеціальності "Економіка підприємства" та "Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці".

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу