Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Андрусишин Володимир

Андрусишин Володимир Йосифович

Рік народження: 1979

Опис політика

Депутат Київської міської ради 9 скликання від “Європейської солідарності”.

У 2024 році журналісти “Слідства.інфо” з’ясували, що Андрусишин задекларував доходи свої дружини за 2023 рік розміром в 1 гривню, як підприємиці. При цьому минулого року вона отримала за ту ж діяльність понад пів мільйона гривень прибутку.

У 2020 році обраний депутатом Київської міської ради 9 скликання від партії “Європейська Солідарність”, як член партії. Був секретарем комісії з питань культури, туризму та суспільних комунікацій

У 2016 році був нагороджений орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

У 2012 році став засновником ТОВ "Медіалайт", що займається освітлювальним обладнанням в сфері розваг.

У 2006 році заснував підприємство “А-Лайт”, що працює в галузі виготовлення та обслуговування світлового обладнання для концертів, масових акцій, кінозйомок тощо.

У 2003 році вів викладацьку діяльність за предметом “техніка сцени” у Київському Національному університеті культури та мистецтв (КНУКіМ)

З 2001 до 2004 року працював начальником художньо-постановчого відділу КНУКіМ, працюючи над створенням масових заходів з використанням та залученням технічної бази (сценічне, звукове, освітлювальне обладнання).

З 1997 до 2001 року працював у ТОВ “М’юзик центр” на посаді старшого адміністратора, виконував функції технічного менеджменту.

У 2001 році закінчив Київський Національний університет культури та мистецтв за спеціальністю театральне мистецтво, кваліфікація – режисер естради та масових свят, викладач.

Одружений, має двох синів.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу