Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Семенова Ксенія

Семенова Ксенія Ігорівна

Рік народження: 1990

Опис політика

Депутатка Київської міської ради 9-го скликання від “Слуги народу”, викладачка та волонтерка. В.о. ректора НАУ (з 2024 року)

У березні 2024 року призначена виконувачкою обов’язків ректора Національного авіаційного університету (НАУ).

У 2022 році стала співзасновницею благодійного фонду “Солом'янські котики”, який спеціалізується на тактичній медицині, гуманітарному розмінуванні, авто для військових та організації пунктів незламності.

З 2021 року директорка освітніх програм в бізнес інкубаторі YEP.

У 2020 була обрана до Київської міської ради 9 скликання від партії "Слуга Народу" (18 у загальному списку і перший номер у 12 окрузі). Заступниця голови комісії з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг.

З 2019 року працювала помічницею нардепа від “Слуги народу” Верховної ради 9 скликання Романа Грищука.

З 2017 по 2021 рік очолювала комунікації у мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP, що займається бізнес-освітою для молоді та розвиває підприємницьку екосистему України

З 2017 по 2019 рік працювала інженеркою у компанії Radionics у напрямку алгоритмів обробки сигналів та симуляції сигналу радарів.

З 2015 по 2018 рік працювала керівницею напряму в українській секції американського Інституту інженерів з електротехніки та електроніки.

З 2013 року працювала викладачкою в Національному авіаційному університеті України. Також часто виступає співорганізаторкою серії щорічних наукових фестивалів та подій: Наукові пікніки, Медичні пікніки, Дні науки, Марш за науку, День жінок та дівчат в науці.

У 2013 році закінчила Національний авіаційний університет (НАУ) за напрямом “Електронні пристрої та системи”, у 2016 році закінчила аспірантуру.

Одружена, виховує доньку.

Народилась 3 березня 1990 року у Кривому Розі.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу