Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Антонюк Євгенія

Антонюк Євгенія Петрівна

Рік народження: 1982

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримала забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосувала за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, стала кандидаткою на відкликання.

З 2020 року депутатка політичної партії “Нові обличчя” у Ірпінській міській раді.

Рейтинг виконаних обіцянок за 2021 рік.

В декларацію за звітний 2019 рік Антонюк внесла 4 земельні ділянки, 2 житлових будинки та квартиру. З рухомого майна – 2 автомобілі, що перебувають у власності чоловіка – Калинки Анатолія Степановича.

Євгенія Антонюк, що очолює в міській раді відділ культури, національностей та релігій, заявила, що журналістка Михайлина Скорик-Шкарівська недостойна звання вдови героя АТО. Містяни висловились негативно про цей вислів Антонюк: він порушує моральні принципи та не може звучати від людини, що представляє владу. Але заміть публічних вибачень, Михайлина отримала в свою сторону чергову порцію травлі від прихильників місцевої влади та самої Антонюк. 

У 2018 році підтримала ідею “кавової соборності” – акції, на яку керівництво міста намагалось долучити активістів, які насправді не підтримують діяльності міської влади та називають подібні акції лицемірними та показовими. 

У 2010 році стала начальницею відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

З 2005 по 2019 рік очолювала відділ організаційно-кадрової роботи Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу