Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Головенко Антон

Головенко Антон Анатолійович

Рік народження: 1984

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосував за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

Восени 2020 року став депутатом Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя”.

Рейтинг виконаних обіцянок за 2021 рік.

В березні 2020 року дозволив собі публічно звинуватити військових запасу в тому, що они ухиляються від служби, хоча за деякими свідченнями його земляків сам прослужив в армії всього кілька місяців лише через загрозу потрапити за грати через численні побої та хуліганство. 

Був головою Громадської ради учасників АТО при міському голові Ірпеня.Підтримував фігуранта численних кримінальних справ Карплюка, коли той вирішив протестувати під прокуратурою, поселивших в наметі. Тоді депутат Сергій Глиняний зазначив, що Головенко мав доступ до складання списків людей серед учасників АТО, яким видають квартири та земельні ділянки.

За хуліганство Головенка притягували до відповідальності не раз. Не один раз Головенко відповідав і за напад на людей та розбій

Народився в м. Малин, Житомирська область. 

 

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу