Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чава Дмитро

Чава Дмитро Михайлович

Рік народження: 1986

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосував за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

У 2020 році став депутатом Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя”. Член комісії з питань архітектури та капітального будівництва.

У власності Чави корім ТОВ “ІРПІНЬ АЛЬЯНС БУД” перебуває ще три компанії: ТОВ “Євроконструкт”, ТОВ “Конструктінвест” (обидві займаються різними видами будівельних та обслуговуючих робіт) та агентство нерухомості ТОВ “Сучасна агенція нерухомості Інвест”.

В декларації вказані 10 земельних ділянок, 2 житлові будинки, 4 нежитлові приміщення. 

Також разом з Володимиром Карплюком та кількома іншими партнерами, серед яких забудовник Володимир Співак, володів ТОВ “Юридична Компанія “Правовий Партнер”, діяльність якої наразі припинена.

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу