Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Шостак Олег Леонідович
Фото: Шостак Олег

Шостак Олег Леонідович

Рік народження: 1970

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Опис політика

Депутат Мелітопольської міськради, журналіст

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

12 серпня 2022 року у Мелітополі після вибуху біля спортклубу до лікарні потрапив один із очільників виборчого штабу "єдиної росії" й керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак. 

За інформацією "РІА-Мелітополь" Шостак очолює департамент зв'язків із громадськістю у "військово-цивільній адміністрації" Запорізької області, відповідає за пропаганду псевдореферендуму. Пересувався зрадник містом лише у супроводі конвою – "возили його вранці щодня на планерки з бізнес-центру гауляйтера Балицького до ВЦА".

Про перехід Шостака на бік окупантів стало відомо у березні 2022 року.

До повномасштабного вторгнення рф Олег Шостак очолював приватний телеканал ТРК МТВ-плюс, який належав зраднику Євгену Балицькому. Телерадіокомпанія Балицького ще у 2016 році "прославилася" тим, що показала карту України без Криму, за що отримала попередження.

 У 2020 році був обраний до Мелітопольської міської ради від Опоблоку. 

У 2016 році прогримів скандал із захопленням комунального телебачення. Шостак за підтримки депутатів від Опоблоку зайняв крісло директора та  "проголосив" себе керівником муніципального телеканалу. Тільки після втручання громадських працівників та поліції Олег Шостак разом із групою підтримки покинули будівлю ТБ.

У 2015 році балотувався до Мелітопольської міськради від Опоблоку, обрано.

Засновник ГО "Мелітопольський регіон", керівник Рекламної агенції "Бріз" та Телерадіокомпанії "МТВ-ПЛЮС".

Народився 4 квітня 1970 року у м. Мелітополь Запорізької області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу