Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Гальчинська Зінаїда

Гальчинська Зінаїда Миколаївна

Рік народження: 1946

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року – депутатка Запорізької міської ради 7 скликання. Депутаткою обиралася вдруге. Пройшла у міську раду за списками політичної партії "Опозиційний блок". Безпартійна, членкиня фракції "Опозиційний блок". Входить допостійної комісіїміської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Голова громадського комітету при департаменті охорони здоров'я Запорізької міської ради. Президент Запорiзької мiської Громадської органiзацiї iнвалiдiв "Переможемо рак". Офіційно не працює.

Із 2010 до 2015 року була депутаткою 6 скликання Запорізької міської ради від політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". 2012 року стала головою громадського комітету при департаменті охорони здоров'я Запорізької міської ради. Цю посаду обіймає і зараз.

Із 2006 до 2010 року була членкинею Запорізької обласної виборчої комісїї. У 2005 році стала президенткою Запорiзької мiської Громадської органiзацiї iнвалiдiв "Переможемо рак". З 1996 до 2004 року працювала директоркою ТОВ "Євро-стиль".

До цього декілька років (1991–1995 рр.) не працювала через поважні особисті причини. Із 1977 до 1991 року була начальницею вiдділення зв'язку при Запорiзькому облвиконкомі. Із 1972 до 1977 року була у складі профспiлкового комiтету Волзького автомобiльного заводу.

У 1973 році отримала вищу освіту – закінчила Тольяттінський політехнічний інститут.

Фігурант антикорупційних публікацій "Запорізькі депутати в судах: розкрадені мільйони та незадеклароване елітне авто". У 2018 році в Орджонікідзевському районному суді Запоріжжя розглядали справу депутатки Зінаїди Гальчинської.

Торік у вересні вона придбала нове елітне авто Renault Duster вартістю 426 тисяч гривень і забула його задекларувати – зробила відповідне повідомлення на сайті НАЗК тільки в лютому 2018 року.

Суд оштрафував депутатку на 1700 гривень. Пізніше з’ясувалось, що перед купівлею дорогого авто Зінаїді Гальчинській погодили надання фінансової допомоги з бюджету, офіційно – на лікування.

Балотування

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Депутат Запорізької міськради Зінаїда Гальчинська своєчасно не повідомила НАЗК по придбання елітного авто

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу