Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Бурʼянов Ігор

Бурʼянов Ігор Валерійович

Роки життя: 1987 — 2022

Опис політика

Тричі депутат Подільської райради міста Кропивницького (2010-2022). Загинув у 2022 році, захищаючи Україну на війні з Росією

Загинув 5 жовтня 2022 року неподалік села Орлянка Куп’янського району на Харківщині. У перші дні повномасштабної війни РФ проти України у 2022 році пішов на фронт добровольцем. Був солдатом-мінометником 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Бурʼянова поховали на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища у рідному Кропивницькому. 29 червня 2023 року на його честь встановили меморіальну дошку у Кропивницькому на фасаді приміщення виконавчого комітету райради.

У 2020 році обраний депутатом Подільської районної ради міста Кропивницького 8-го скликання від партії "Пропозиція". Того ж року невдало балотувався до Кіровоградської обласної ради 8-го скликання, також від "Пропозиції".

Працював в управлінні соціального захисту населення департаменту соцполітики Кропивницької міської ради на посаді завідувача господарством відділу кадрів, правового забезпечення, діловодства та господарської діяльності. До цього опікувався самотніми літніми людьми як робітник центру соціального обслуговування людей літнього віку.

У 2015 році обраний депутатом Подільської районної ради міста Кропивницького 7-го скликання від партії "УКРОП". Того ж року невдало балотувався до Кіровоградської обласної і міської рад 7-го скликання, також від "УКРОПу".

У 2010 році обраний депутатом Подільської (раніше Ленінської) районної ради міста Кропивницького 6-го скликання від партії "Свобода".

Брав участь у Помаранчевій революції.

Одружений. Дружина Ірина спеціалістка управління соцзахисту Подільської районної ради міста Кропивницького. У 2018 році у подружжя народилась донька Марія.

Має вищу освіту. Заочно закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом (МАУП), здобув кваліфікацію юриста.

Народився 5 вересня 1987 року у Кропивницькому (раніше Кіровоград).

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу