Кандидат Корнацький написав пісню й надрукував її за 877,5 тисячі гривень

Фото: Кандидат Корнацький написав пісню й надрукував її за 877,5 тисячі гривень

Кандидат на посаду Президента України Аркадій Корнацький написав пісню та надрукував її за 877,5 тисячі гривень накладом 1,1 мільйона примірників. Таку інформацію зазначено у вихідних даних на листівках кандидата.

Слова пісні та звернення до виборців Корнацький видрукував у Черкасах, замовлення виконав підприємець Олександр Третяков.

На листівках кандидат навів також назву пісні у YouTube, де вона наявна у форматі караоке.

Виборчий фонд Аркадія Корнацького наразі становить 1,5 мільйона гривень, які кандидат вклав самостійно. Така інформація опублікована у проміжному фінансовому звіті про надходження та витрати з виборчого фонду кандидата на сайтах ЦВК і НАЗК.

У звіті також зазначено, що більшість коштів Корнацький витратив на друк агітаційних матеріалів. 15 тисяч кандидат заплатив за ефір на ТРК "Ільдана", а 204 тисячі гривень віддав "Укрпошті" за послуги поштового зв'язку.

Нагадаємо, Рух ЧЕСНО проаналізував попередні виборчі фонди інших кандидатів. Так, працівники підприємств олігархів Ріната Ахметова та Вадима Новинського фінансували мільйонами гривень кампанію кандидата в Президенти Олександра Вілкула.

А кандидат Микола Габер за всю виборчу кампанію отримав на рахунок свого виборчого фонду лише один платіж – 500 гривень, але потім повернув їх як помилкове надходження.

Петро Порошенко профінансував свій виборчий фонд самостійно, а Юлії Тимошенко гроші дала партія "Батьківщина". Це означає, що нині походження коштів її кампанії не відоме. Своїх донорів партії оприлюднять у фінансових звітах за I квартал, які з'являться у травні, коли ця інформація вже не буде актуальною для виборців.

Майже половина внесків у виборчий фонд Анатолія Гриценка надійшла від мешканців Володимира-Волинського, райцентру у Волинській області.

Виборчий фонд Володимира Зеленського фінансували фігуранти справи щодо "Приватбанку" та помічники екс-регіоналів.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]