РАЗОМ СИЛА

Попередні назви: ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ПАРТІЯ ПОРЯДНИХ ГРОМАДЯН"

Опис партії

Партія переіменована з “Партії порядних громадян” у травні 2019. Очолив політичну силу Олег Ярошевич, який є керівником громадської організації “Авто-Євро-Сила”. Остання заявляє, що відстоює інтереси власників автомобілів на європейських номерах. 

На місцевих виборах 2020 року партія кандидувала на посаду Київського міського голови ведучу “Нового каналу” Олену Філонову, котра також була співведучою програми “Ревізор” разом з нардепом Миколою Тищенком. Кандидатами в депутати стали висуванці партії в Херсонській, Одеській, Миколаївській, Закарпатській, Львівській, Волинській, Тернопільській, Сумській та Київській областях.

На початку вересня 2020 року партія сумісно із ГО “Авто-Євро-Сила” провели акцію під парламентом, де було оголошено про намір брати участь у місцевих виборах. Сам Ярошевич стверджує, що участь у виборах брати не буде, а допомагатиме тим, хто виявить таке бажання. 

20 представників, в тому числі і лідер партії Ярошевич, партії балотувалися до Верховної ради 2019 року на парламентських виборах. Жоден з них не був обраним.

Партія має сайт, який містить програму та кілька новин про проведення конференцій.


 

Основний склад партії

Представництво в областях

  • Обрано
  • Не обрано
  • не балотувалися