Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Опис політика

У 2019 році балотується до Верховної Ради 9 скликання за 95 округом (Київська область) від партії "Голос" як безпартійна.

Журналістка. Працювала головним редактором сайту podrobnosti.ua телеканалу "Інтер", працювала в газеті "Лівий берег", на сайтах sobytia.tv, tochka.net та ін.

Закінчила Інститут журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Закінчила з відзнакою. Кваліфікація - магістр.

Як колумніст “Української правди” активно висвітлює корупціні справи регіону, дерибани землі, затвердження генплану Ірпеня без належних громадських обговорень із силовим супроводом тітушок та виведення коштів з місцевого бюджету.

Про те, що Скокрик заборонений в’їзд до Росії та Білорусі вона дізналася в 2017 році під час візиту в Білорусь. Журналістка це пов’язує з тим, що вона була у Криму напередодні псевдореферендуму у 2014 році.

Тоді висловлювала активну позицію щодо анексії Криму та російської агресії на Донбасі, писала про це у соцмережах, проводила тренінги з протидії пропаганді Кремля.

Чоловік Михайлини Скорик загинув під Іловайськом в 2014 році.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу