Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Семеренко Дмитро

Семеренко Дмитро Анатолійович

Рік народження: 1981

Опис політика

Кандидат на посаду міського голови Дніпра від політичної партії “Команда Дніпра” на місцевих виборах 2020 року.

У 2014 році був фігурантом журналістських розслідувань. ДП “Придніпровська залізниця” у 2014 році уклало угоди на постачання запчастин на 7,78 млн грн. З них 5,08 млн грн. мало отримати ТОВ НВП “Річ”. Фірма розігрувала тендери зі спорідненою компанією “Промекспосервіс” Дмитра Семеренка. Окрім того ДП “Одеська залізниця” у 2014 році уклала угоди на придбання запчастин вартістю 1,64 млн грн. З яких 1,37 млн грн. мало отримати ТОВ “Промекспосервіс”, власником якого був Дмитро Семеренко. Єдиним конкурентом на торгах по всіх лотах із цією фірмою було ТОВ “НВП Річ”, яке до кінця 2012 року належало Семеренкові. “Промекспосервіс” і “НВП Річ” були зареєстровані у сусідніх офісах (Дніпродзержинськ, вул. Республіканська, 9-А, кв 400 і кв 402).

У 2010 році працював директором Державного підприємства “Державний Дніпропетровський ливарно-механічний завод” до 2013 року.

У 2006 році організував у Кам’янському (на той момент - Дніпродзержинськ) компанію ТОВ НВП “РІЧ”, яка займається металообробкою та виробництвом запчастин до тягового-рухомого складу УЗ. 

У 1999 році працював на ПАТ “Дніпровський металургійний комбінат”.

Співвласник двох підприємств, що займаються  виробництвом залізничних локомотивів - ТОВ “Промекспосервіс” та  ТОВ Науково-виробниче підприємство “РІЧ”.

Також у його співвласності  ТОВ “Е.С.Т.” (надання інформаційних послуг), ТОВ “Промкарго” (вантажний автомобільний транспорт), ТОВ “Енергосонце” (виробництво електроенергії).

Закінчив Державний Дніпропетровський коледж транспортної інфраструктури за спеціальністю “організація перевезень і управління на залізничному транспорті” та здобув кваліфікацію “технік з організації перевезень і управління на залізничному транспорті”, Міжрегіональну Академію управління персоналом, спеціальність “фінанси”, кваліфікація “економіст, фінансовий менеджер, Дніпродзержинський коледж фізичного виховання за спеціальністю “фізичне виховання”.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу