Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Акуленко Юрій

Акуленко Юрій Володимирович

Рік народження: 1974

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Прогульництво

Опис політика

Депутат Дніпровської міської ради 7 скликання від партії "Об’єднання "Самопоміч". Станом на січень 2019-го - голова депутатської фракції "Об'єднання "Самопоміч". Секретар комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства.

У 1996 почав кар'єру як бригадир монтажників у ТОВ “Будівельна компанія “Ольвія”. З 2001 по 2006 обіймав посаду керівника відділу реконструкції. З 2006 по 2014 працював там само керівником проектів. Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ “Будівельна компанія “Ольвія” є мільйонер Валерій Кіптик, партнер міліонера Вадима Єрмолаєва. Зокрема, Кіптика та Єрмолаєва називали власниками торгівельно-розважального комплексу “Мост-Сіті Центр”.

До складу учасників будівельної компанії “Ольвія” також входить ТОВ “Компанія з управління активами “Альтус Ассетс Актівітіс”, яке пов’язують безпосередньо з Вадимом Єрмолаєвим. З 2014 року - керівник проектів ТОВ “Стальконструкція-110”. Учасниками цього підприємства, як і ТОВ “Будівельна компанія “Ольвія”, є Вячеслав Глушаков.

В Юрія Акуленка вища освіта. У 2000 році закінчив Національну металургійну академію України за спеціальністю "обробка металів тиском". У 2011 році закінчив Державний вищий навчальний заклад "Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" за спеціальністю "Промислове і цивільне будівництво", здобув кваліфікацію "науковий співробітник".

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Дніпровська міська рада 7
    • Обʼєднання "Самопоміч"

    Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

    Дізнатися більше

    депутат Дніпра Акуленко не повідомив про зміни в майновому стані коли придбав авто

    • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу