Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Басов Олексій

Басов Олексій Юрійович

Рік народження: 1974

Опис політика

Депутат Запорізької міської ради 7 скликання, обирався від політичної партії "Нова політика" як безпартійний. Голова політичної фракції "Нова політика", також очолює постійну комісію міської ради з питань екології.

Працює начальником відділу технічної документації на підприємстві "Мотор Січ". З 1996 року і до 2019 року працює на підприємстві "Мотор Січ". У 1996 році починав кар’єру на підприємстві з посади інженера управління обчислювальної техніки, інформатики та зв'язку.

Потім працював інженером відділу науково-технічної інформаціі АТ "Мотор Січ", провідним інженером управління головного конструктора, начальником відділу управління головного конструктора. 2008 року став начальником відділу технічної документації АТ "Мотор Січ".

Фігурант антикорупційних публікацій "Моторівець" Олексій Басов за рік заробив два мільйони гривень та взяв у матері "покататися" "Jeep". Повідомлялося, що у 2017 році Олексій Басов заробив понад 2 мільйонів гривень. Частину цих коштів, а саме 338 тисяч гривень, депутат отримав від продажу авто - Ford Mondeo.

Після продажу свого автомобіля депутат став користуватися іншим авто - Jeep Grand Cherokee 2015 року випуску. Офіційно авто на правах власності належить матері депутата. Вартість такого автоскладає від 600 до 800 тисяч гривень.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Нова політика

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу